28 دی 1393 - 11:33
شناسه خبر: 1668
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
ثبات قیمت مرغ و افزایش اندک گوشت و ماهی
قیمتهای جدید در بازار مواد پروتئینی نشانگر ثبات گوشت مرغ و افزایش نسبی گوشت قرمز و برخی ماهیها مانند سالامون و سفید است.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران، ، قیمت برخی اقلام گوشت مانند گوشت گوسفندی نسبت به ماه گذشته تا حدودی افزایش داشته است و به طور متوسط هر کیلوگرم گوشت گوسفندی در مغازه ها بین 27 تا 33 هزار تومان فروخته میشود و هر کیلوگرم گوشت گوسفندی به طور متوسط به قیمت 28000 تومان یه فروخته می شود.
همچنین مغز ران گوسفندی که گرانترین نوع گوشت قرمز است، افزایش قیمت اندکی داشته و هر کیلوگرم آن 33 هزار تومان عرضه میشود.
ما قیمت گوشت مرغ که در سال جاری فراز و نشیبهای زیادی داشته در یک ماه گذشته تغییر قیمت چندانی نکرده و به طور متوسط هر کیلوگرم آن 6000 تومان عرضه می شود.
همچنین جگر مرغ که از ارزانترین اقلام پروتئنی است با افزایش هزار تومانی نسبت به ماه گذشته 3000 تومان در مغازهها فروخته می شود.
البته مواد پروتئنی در عمده فروشیها و برخی مراکز بین 2000 تا 3000 تومان پایینتر از قیمت مغازهها عرضه میشود.
قیمت انواع ماهی که نسبت به سال گذشته افزایش اندکی داشته و طی یک ماه گذشته در برخی انواع با افزایش نسبی روبرو شده است. هر کیلوگرم ماهی سالامون با افزایش 2000 تومانی کیلویی 20 هزار تومان فروخته می شود.
منبع: ایسنا